Szállítási és fizetési feltételek

 

A szállítási és fizetési feltételeket az alábbi táblázat tartalmazza. Természetesen a méret csere estén ezek a feltételek nem érvényesek, mivel abben az esetben a szállítási költséget a rogelli.hu állja.

Szállítási és fizetési feltételek:
Szállítási mód:   Fizetési érték (Ft-ban)
    0-50.000 50.001-99.999 100.000 fölött
DPD futárszolgálat   1000 500 ingyenes
Személyes átvétel Budapesten 21.ker   ingyenes ingyenes ingyenes
         
Fizetési mód:        
Utánvétel (COD)   900 500 ingyenes
Előre fizetés (banki átutalással)   ingyenes ingyenes ingyenes
Készpénzben (csak személyes átvételkor)   ingyenes ingyenes ingyenes

 

Szállítási problémák kezelése:

Küldeményeinket a DPD Hungaria KFT juttatja el otthonába, vagy akár munkahelyére. (Postai úton, postafiókcímre nem kézbesítünk.) A DPD a csomag feladását követő munkanapon 8-17 óra között szállít az Ön által megadott címre, előzetes egyeztetés nélkül. Kérjük, hogy olyan szállítási címet jelöljön meg a megrendelésnél, ahol Ön napközben is elérhető. A küldemény feladását követően e-mailben megkapja a kiszállítási értesítőt, melyben a csomagazonosító szám segítségével érdeklődhet a csomag hollétéről a DPD Ügyfélszolgálatán. Az ügyfélszolgálat a 061/501-6204 telefonszámon érhető el, munkanapokon 8-18 óra között. A csomagküldő szolgálatot az alábbi weblapon is elérheti: http://www.dpd.com. A már feladott küldemények hollétéről, átvételéről a DPD-nél kell érdeklőni, egyeztetni.
Házhozszállítással történő rendelés esetén átvételkor ellenőrizze a csomag sértetlenségét. Rendkívül ritkán fordul elő, de ha mégis sérült lenne a küldemény, kérjük vetessen fel jegyzőkönyvet a futárral, melyben fel kell tüntetni az esetlegesen sérült termékeket is. A jegyzőkönyv hiányában sem a DPD, sem mi nem tudunk sérült csomaggal kapcsolatos reklamációt elfogadni.

 


További infomációkért:Lépjen velünk kapcsolatba!

A csillaggal jelölt mezők povinná položkakitöltése kötelező.

Kötelező elemek

Kötelező elemek

Kötelező elemek


Kötelező elemek


captcha
Kötelező elemekÉrdekelik Önt az akciók, hírek? Legyél TE az első! Ad meg az E-mail címed, a többiről mi gondoskodunk.
Kerékpáros ruházat, futó- és sportruházat

Kosár tartalmaz 0 termékek 0 Ft