Gyakori kérdések

 

-Kik a www.rogelli.hu üzemeltetői?

A www.rogelli.hu szolgáltatásai mögött a Rogelli márka kizárólagos magyarországi forgalmazója, egy kerékpár-kereskedelmi szolgáltató, nagy- és kiskereskedő cég, a Uriel Hungary Kft, és egy háttér tanácsadó csapat áll. Célunk, hogy az általunk felkutatott és magas elvárásainknak megfelelő termékeket minél egyszerűbben eljuttassuk Önhöz.

-Honnan származik az áru?

A Rogelli sportruházati termékek Hollandiában kerülnek megtervezésre és tesztelésre, egyrészük azonban szigorú minőségi előírásoknak eleget tevő távol-keleti gyártóüzemekből kerülnek Magyarországra, és a webáruházon keresztül Önhöz.

-Interneten kívül más módon is tudok-e rendelni kínálatukból?

Az internetes rendelés különböző célokat szolgál. Weboldalunkon fel tudjuk tüntetni széles árukínálatunkat, akciós termékeinket, amelyből Ön választhat. Az automatizált információ továbbítása és feldolgozása jelentős időmegtakarítást tesz lehetővé. Ráadásul Ön, mint vásárló, teljes nyugalomban, és akár rövid megszakításokkal is összeállíthatja bevásárlókosarát.
Amennyiben ez a forma mégsem megfelelő, akkor kollégánk E-mail-ben való megkeresése, illetve a „teljes kapcsolat adatok” linkre kattintva megtekintheti partnerüzleteink listáját.

-Hogyan biztosítják a minőséget?

Több éves hazai és külföldi üzleti kapcsolat-rendszerünket felhasználva már a kezdetektől kizárólag azért vettük fel a Rogelli márkát a kínálatunkra, mert minősége megfelel az általunk támasztott igen magas követelményeknek. A webáruház üzemeltetői maguk is lelkes amatőr, ugyanakkor rendszeres sportolók, akik saját termék-kínálatukat használják edzéseik, vagy éppen versenyeik közben.

Partnereink és munkatársaink másrészt nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy a kiszállított áru semmilyen károsodást ne szenvedjen. Gondos ellenőrzési rendszerrel biztosítjuk, hogy az esetleges minőségi problémákat felfedezzük még mielőtt az áru eljutna Önhöz.

-Ha elégedetlen vagyok, hol reklamálhatok?

Minden igyekezetünkkel próbáljuk elkerülni, hogy valaha oka legyen reklamációra. Ha ez esetleg mégis előfordulna, kérjük küldjön egy E-mail-t címünkre! Munkatársunk a legrövidebb időn belül felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy reklamációját orvosolni tudjuk, garanciális igényével kapcsolatban segíteni tudjunk. Az általunk képviselt márkák hibás/hibátlan termék aránya olyan alacsony, hogy az esetek túlnyomó részében komolyabb vizsgálódás, vagy vita nélkül cseréljük a terméket.

 


További infomációkért:Lépjen velünk kapcsolatba!

A csillaggal jelölt mezők povinná položkakitöltése kötelező.

Kötelező elemek

Kötelező elemek

Kötelező elemek


Kötelező elemek


captcha
Kötelező elemekÉrdekelik Önt az akciók, hírek? Legyél TE az első! Ad meg az E-mail címed, a többiről mi gondoskodunk.
Kerékpáros ruházat, futó- és sportruházat

Kosár tartalmaz 0 termékek 0 Ft