Garancia, elállás joga

 

A rogelli.hu internetes üzlet, vagy beszállítóink, a gyártók és az importőrök az eladott árukra terméktípusoktól függően eltérő, a hatályos jogszabályoknak megfelelő szavatossági időt vállalnak. Az ettől eltérő szavatossági idő, vagy jótállás, és ennek időtartama az adott áru mellett van feltüntetve. Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk. kormányrendeletben foglaltak az irányadóak.

Az eladó a megvásárolt termékeket csak abban az esetben köteles kicserélni, ha azok bizonyítottan hibásak.

Garanciális ügyintézésre visszaküldött termékeket kizárólag számlával együtt fogadunk, továbbá szükséges a vitatott probléma részletes leírása is!

Ezek nélkül sajnos nem tudjuk az ügyintézést lefolytatni.Kivételt képeznek ez alól természetesen a méret csere és a pénz-visszafizetési garancia alá tartozó esetek. A vásárló jogosult a vásárlástól ellálni az alábbi esetekben:
- a csomag feladása előtt, ha ezt e-mailben és telefonon is jelzi,
- a csomag kézhezvétele után 15 napon belül, amennyiben a termék a terméklapon feltüntett leírásnak nem felel meg. Ekkor az eladó köteles a termékek vételárát - a szállítási költség nélkül - az áru visszaszolgáltatását követően visszatéríteni. A vásárló kötelessége a termék hibátlan és hiánytalan állapotban történő visszaszolgáltatása, az eladó csak ebben az esetben köteles a teljes vételár visszatérítésére. Az eladó a bizonyítottan használatra került termék árának 70%-át köteles visszatéríteni. A vásárló viseli az ellálási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült összes költséget. 
További infomációkért:Lépjen velünk kapcsolatba!

A csillaggal jelölt mezők povinná položkakitöltése kötelező.

Kötelező elemek

Kötelező elemek

Kötelező elemek


Kötelező elemek


captcha
Kötelező elemekÉrdekelik Önt az akciók, hírek? Legyél TE az első! Ad meg az E-mail címed, a többiről mi gondoskodunk.
Kerékpáros ruházat, futó- és sportruházat

Kosár tartalmaz 0 termékek 0 Ft